Меню

Начин на плащане

Плащане при доставка, с наложен платеж-пощенски паричен превод;

 При този начин на плащане, ще заплатите стойността на поръчката си на място на куриера, който ще Ви достави стоката, като преди да платите сумата, винаги имате право да отворите и прегледате пратката.

Когато доставката е извършена чрез куриер получавате фактура без касова бележка за получената стока !

Защо?

Законовo основание за услугата е Наредба № – 18 от 2006 г., чл.3 за „Регистриране и отчитане на направените продажби“. Съгласно текста в наредбата един от вариантите, който ни освобождава от задължението да издаваме Фискална касова бележка, е плащането към нас да се извършва чрез Пощенски паричен превод на наложеният платеж по банка. Тази услуга трябва да бъде извършена от лицензиран пощенски оператор, какъвто е ''Еконт''. За направеното от клиента плащане Еконт издава разписка за пощенски превод на стойността на дължимия наложен платеж. Тази разписка се прикрепя към фактурата и е законово признат документ, освобождаващ търговеца от задължението да издава касова бележка.

 

Плащане по банков път;

При избиране на този начин на плащане, можете да извършите банков превод към сметка на Алекс Трейд 89 ЕООД. След потвърждаване на поръчката от Ваша страна с плащане през банка ние ще генерираме ПРОФОРМА ФАКТУРА на основание на която се прави банковия превод.
Данните за банковите ни атрибути ги има написани в ПРОФОРМА ФАКТУРАТА .

Поръчката Ви ще бъде изпълнена след като получим сумата по сметката ни, което отнема не повече от 1 работен ден.

При наличие на допълнителни въпроси от Ваша страна, сме на разположение !


Може да ни пишете на:  office@algvision.com

Или се обадете на:   0988 341 220