Меню

Ajax Systems – новата гама системи за сигурност

В средата на 2022г. ALGvision разширява своята гама продукти за сигурност, като стартира дистрибуция на най-високотехнологичната компания производител на сигнално охранителна техника.

Основана през 2011г. Ajax Systems (https://ajax.systems/) е иноватор и технологична компания, която се предлага в над 120 страни, а над 1 000 000 обекта в цял свят имат инсталирани системи за сигурност на марката. Системите на компанията дават надеждната защита и безопасност от крадци, пожари или течове, които могат да причинят реална вреда на имущество и хора. Устройствата Ajax работят в най-екстремни условия, винаги готови да предпазят от трагедии.


Основното което отличава марката от останалите производители на сигнално охранителна техника е лесната инсталация и удобното и функционално приложение за мобилни устройства. Всички компоненти са се синхронизират безжично. Функционалността на решението може лесно да се разшири с детектори за влизане с взлом, за пожар и наводнение, както и с интелигентни релета за дистанционно управление на електрически уреди. Мобилното приложение служи и за управление на уреди, и сматр системи за дома, като може да алармира по всяко време и във всяка точна на света при:

 - възникване на пожар чрез пожарен/дим детектори 

- влизане на крадци чрез PIR, Glassbreak и магнитни детектори

- наводнение чрез детектори за влага 


За допълнителни въпроси, нужда от съдействие, изготвяне на индивидуална оферта или друго не се колебайте да ни потърсите!

Пишете ни на - office@algvision.com

Или се обадете на - 0988 341 220