Меню

За Нас


Кои са тези ''ALGvision''?

Добре дошли при професионалистите в областта на видеонаблюдението и сигурността.

Ние сме един от водещите вносители на висококачествена техника за видеонаблюдение.

Професионалните IP и HD системи за сигурност са нашата специалност.

Нашата мисия е да дадем най-голямата стойност, като осигурим компетентно съдействие и надежден продукт.

Екип от професионалисти, които Ви служат с удоволствие, защото харесват работата си.

Благодарение на нашата коректност, отговорност и загриженост към клиентите сме достигнали до толкова високо ниво в нашата сфера.


Какво предлага ALGvision?

Лошото качество, размазаната картина с не-реални цветове и насичащи клипове вече са в миналото. Техниката, която предлагаме е много детайлно проучена и тествана от нашия компетентен екип. Всички наши камери са с най-новите цифрови стандарти. В системите, с които работим са интегрирани и най-новите технологии. Софтуера, който е интегриран в устройствата ни е надежден и лесен за ползване. Благодарение на разнообразието от продукти, които поддържаме на склад, можем да отговорим на всички изисквания които имате. Всички устройства, с който работим имат гаранция, като предлагаме и след-гаранционна поддръжка.


Най-добрата цена. Тук не е за всеки!

Ако сте от хората, които търсят най-ниската цена, без да се интересуват от качеството, няма смисъл да разглеждате нашия сайт. За разлика от повечето търговци, ние НЕ жертваме качеството само за да направим по-ниската цена. За всеки е ясно, че офертата с най-ниска цена е най-лесно и често купувана. Но ние не сме тук само за да продадем, ние сме тук за да дадем стойност, да дадем сигурност. Сигурно видеонаблюдение може да осигурим като НЕ правим компромис с качеството на техниката.


Може ли да се разчита на ALGvision?

Екипът на ''ALGvision'' редовно посещава обучения и лекции в security сферата, за да може винаги да е в крак с иновациите. Тази компетентност съчетана с отговорността и желанието да допринесем стойност за вас са достатъчни фактори поради които може да разчитате на нас . Екипът ни е на разположение за да комбинира всякаква техника, така че да съчетае най-доброто решение за вашите нужди.


Производители!

Многото грешки, които сме правили през годините са ни научили как да подбираме производителите, с които да работим. Днес вече с увереност изграждаме нови обекти, като сме спокойни за качеството и надеждността на техниката. ''ALGvision'' разработва своя собствен бранд висококачествени камери, като е в тясно сътрудничество с марките ''Dahua Technology'' и ''HIKVISION'', едни от най-големите световни производители на техника за сигурност и лидерите на пазара за техника за видеонаблюдение. Именно тези компании може да задоволят изискванията, които имаме - ИНОВАЦИИ, СИГУРНОСТ, НАДЕЖДНОСТ, ЕФЕКТИВНОСТ И ДЪЛГОЛЕТИЕ.


ALGvision - гарантирано качество!

Максималното качество на нашите продукти и професионализма в услугите, води до дълъг живот на системите. Това е причината поради, която спокойно даваме до 5 години гаранция на техниката. Предлагаме и след гаранционна поддръжка в нашите сервизи на всички системи за видеонаблюдение, без значение дали монтажа е извършен от наш екип. При нас всички продукти са добре подбрани, проучени и изпитани, за да сме сигурни, че изграждаме надеждни системи за видеонаблюдение.


ALGvision - правилният избор!

Много вече ни се довериха, имаме стотици изградени обекти с видеонаблюдение. От малки жилища и магазини, до големи предприятия, болници и училища.
Позволете ни да Ви помогнем да следите бизнеса или дома си сигурно и ефективно, докато сте на почивка или сте натоварени с ежедневни задачи.


Може да се обадите на:  0988 341 220

Може да ни пишете на:  office@algvision.com