Меню

Профил

Като потребители, имате право да се откажете от поръчаните стоки в срок от 14 дни от датата на получаване на стоките в случай, че те не са използвани, не е нарушена опаковката им, имат запазен нов търговски вид, в който са получени. При изпращане с куриерска фирма и отказ от страна на потребителя да приеме стоката, той е длъжен да заплати транспортните разходи.

Ние се задължаваме да върнем заплатената сума за продуктите, без сумите за куриерската услуга, ако има такава, в 15 дневен срок, който започва да тече от реалното получаване на стоката обратно.

При получаване чрез куриер, преди заплащането купувачът има право и трябва да прегледа стоката. Ако не отговаря на изискванията, трябва да ни уведоми незабавно. Ако купувачът не направи това, стоката се смята за одобрена, отговаряща на изискванията в поръчката.

При връщането на стоки поради отказ от страна на клиента, куриерските услуги по транспортирането на стоката от нашия магазин до клиента и обратно са изцяло за сметка на клиента.

Не подлежат на връщане или замяна следните продукти:
- Мрежови камери и всички видеорекордери, които са активирани и е създаден акаунт с пароли.
- Всички модели камери, които са били монтирани и/или ползвани ( без значение за колко време)
- Всички продукти, които нямат НОВ търговски вид!
- Техника със срязани и/или прекъснати кабели не се приема за връщане
- Продукти с нарушен корпус, липса на окомплектовката и скъсана кутия не подлежат на връщане.
- Всички продукти, с липсващи документи за покупка!

В случай, когато даден продукт е върнат и е на лице някой от горе посочените фактори, рекламацията ще бъде отхвърлена и продуктът върнат обратно на клиента.

При замяна или връщане на продукт, транспортните разходи и в двете посоки се поемат от клиента, съгласно тарифите на куриерската фирма, избрана за доставка. Всички рекламации се изпращат на адрес: гр. София ул. Методи Андонов 74А. Ж.К.Младост 1.

Моля, попълнете формуляра по-долу, за издаване на входящ номер.

История на поръчките
Информация за продукта и причина за връщане