ALGvision стартира парньорство с производителя TVT

В карая на 2021г ALGvision стартира партньорство с един от големите производители на професионални системи за видеонаблюдение TVT Digital Technology Co., Ltd. (http://en.tvt.net.cn/) ) Водени от желанието да се развиваме като директнен вносител и дистрибутор на висококачествена техника за видеонаблюдение, ние от ALGvision намираме TVT като най-подходящия производител за дългосрочни професионални взаимоотношения.


TVT е основана през 2004г. като разработчик и производител на системи за сигурност. Днес компанията притежава една от най-големите фабрики за производство със свой собствен независим център с над 300 инженери по научноизследователска и развойна дейност и предоставя най-конкурентните продукти и решения за видеонаблюдение с дистрибутори в над 120 държави и области. TVT има дългогодишен опит в технологичните изследвания и софтуерни разработки. Притежава производствени линии за DVR/NVR цифрови устройства, IP Network камери, HD коаксиални камери и аксесоарите свързани с тях. В хода на годините на развитие, TVT отдава голямо значение и инвестиции в научноизследователската и развойната дейност на продуктите и технологичните иновации, като култивира поколения висококачествени старши инженери и технически експерти в редица водещи основни технологии, като технология за видео и аудио кодек, алгоритъм за видео обработка, видео интелигентен анализ и алгоритъм, облачно предаване и съхранение, обработка на големи данни, мрежов контрол, мобилно видеонаблюдение и т.н.т, като по този начин осигурява водещи в технологиите и качеството продукти и решения.

Поради голямото разнообразие, продуктите на TVT са приложими в различни области, като; градски среди, промишлени зони, училища и детски градини, обществени и бизнес сгради, производствени и складови бази, банки, болници, търговки обекти, къщи и много други.


За допълнителни въпроси, нужда от съдействие, изготвяне на индивидуална оферта или друго не се колебайте да ни потърсите!

Пишете ни на - office@algvision.com

Или се обадете на - 0988 341 220


Предлаганите продукти на марката може да разгледате тук